Open Monumentendagen 'Macht en Pracht'

03 september 2013

/

In het weekend van 14 en 15 september openen veel monumenten van Macht & Pracht hun deuren en is er volop aandacht voor diverse vormen van macht, zowel economische en politieke macht, alsook geestelijke macht en de krijgsmacht. Zo kan het publiek onder meer de cour van de Hof van Tilly , het Oud-Gouvernement en de Commandantswoning bezoeken. Er zijn rondleidingen met student gidsen en in het Oud-Gouvernement zijn theatervoorstellingen - ‘Hoe kom ik daarboven - ’te zien van het theatergezelschap ‘Het Verbond’.

Meer informatie over deze voorstelling: uit de Limburger van 12 september

Het volledige programma van Maastricht is hier te downloaden:

Zie ook: de algemene website van Open Monumentendagen